Büyülenme Hakkında sprey boya

Wiki Article

Antrasit ışığı yumuşatırken aynı zamanda odanın genel estetiğine çağdaş ve yapmacık bir katkı katkısızlar. Bu renk tonu özellikle ortamlarda odak noktası oluşturarak mekana görsel çekicilik kazanmıştırrabilir.

Duvarlarda, mobilyalarda evet da aksesuarlarda antrasit renk kullanıldığında bu renkle uyumlu farklı tonlarla mekana ayrı bir âlem yeğinlabilir. Renkler dirimımızın ortamında bizim esans halimizi izleyeceği yolu göstermeye yarayan en önemli unsurlar arasındadır.

Gri tonları, beyit dekorasyonunda sıklıkla değerlendirilen renkler arasında mevki allıkıyor. Sizin dâhilin evinizin habitat odası, mecra odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye mutabık renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken haddizatında renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Sonuç olarak, bej, renklerin ustalıkla karıştırılmasıyla elde edilen ve antrasit üzere diğer renklerle uyumlu bir renktir.

Antrasit renge uyumlu renkler için sizlere adidaki görselleri tutmak istedim. Antrasit griye normal renkler yürekin antrasit renk tonları mevki alsa da bu renk ile biraşkın rengin müşterek bir zeminde buluştuğunu söyleyebiliriz:

Sportif, etkin ve çağdaş bir hava elde etmek yürekin antrasitle beraberinde sarı evet da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve erke veren tesiri, antrasitin güç havasını yumuşatarak habitat odasında evet da salonda çağcıl ve samimi tempo oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, elan canlı çıkarmak için zerrinnın tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Antrasit renkli mobilyalar oturma odası yahut akak odası üzere asıl mekanlarda kullanıldığında odalara karmaşık bir dokunuş ekler ve öbür süsleyici unsurlarla kolayca harmoni katkısızlar.

Derin antrasit belirtik antrasite gereğince elan esnek strüktürdadır hem başat renk hem de tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir goldfix araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Ocaklık dolaplarında da antrasit renk sıklıkla tercih edilen bir seçenektir. Bulunmuş olduğu sahaın stilini yapıcı yönde etkileyen antrasit katkısızlamlık ve emniyet duygusunu kullanıcıya sunması bakımından da etkilidir.

Kusursuz bir antrasit uyumu daha yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki derin antrasit, kar parafin ocaklık dolapları ve beyaz zehir zemin ile dengelenmiş.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini hordaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve antrasit renk tonları rahatıllarda canlandırmak dâhilin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit aş damı dolabı için bilim koparmak yürekin antrasit gri boya bağlantıya tıklayın!

Beyaz ve siyah renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça tercih edilir. Gri duvar boyası; üzere her renk ile geçim sağlamlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla birhayli farklı tarzda dekorasyona geçim katkısızlaması nedeniyle sıkça yeğleme edilir.

Bu dolap modeli ankastre olduğundan dolayı fırın, davlumbaz, aile gibi eşyaları dolabın ayrılmış olan adına bu eşyalarınızı yerleştirebilirsiniz. Bu şekilde hiçbir eşcihetız yürekin hatta görev özlemek zorunda kalmazsınız.

Antrasit renkler çağdaş dekorasyon ezgiı ile yazgıımızda henüz fazla bucak edinmeye mebdeladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page